Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Papendrechtse bus bestuurd door blower

DoorRedactie

apr 16, 2019 , ,
bus

In Papendrecht heeft de politie maandag 15 april 2019 een buschauffeur aangehouden. De reden van aanhouding was een zeer opmerkelijke. In de ochtend kreeg de politie een melding over een buschauffeur die onder invloed van drugs achter het stuur zou zitten.

Drugstest afgenomen

De lijnbus werd door agenten staande gehouden om de buschauffeur te onderwerpen aan een drugstest. Uit de test bleek dat de buschauffeur mogelijk THC had gebruikt. De 37-jarige Rotterdammer werd daarop aangehouden.

Bloedtest op het bureau

Een arts heeft op het politiebureau een bloedtest afgenomen bij de blower om precies vast te stellen om welke drugs het gaat en welke hoeveelheid er is gebruikt. “Bij een te hoge uitslag zal de verdachte zich uiteindelijk moeten verantwoorden voor de rechter,” meldt de politie.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *