Politie ontdekt drie drugslabs omgeving Purmerend

In het Noord Hollandse landschap produceren ze ook drugs. De politie heeft drie drugslabs met tientallen kilo’s drugs ontdekt in Purmerend, Westbeemster en Andijk.

Drie verdachten aangehouden

Twee verdachten, een 46-jarige man uit Andijk en een 64-jarige man uit Westbeemster zitten nog in voorlopige hechtenis. De districtsrecherche Zaanstreek-Waterland doet onderzoek naar personen die zich zouden bezighouden met de productie en handel in synthetische drugs.

Vele kilo’s xtc

Het intensieve speurwerk leidde afgelopen week uiteindelijk tot de aanhouding van drie verdachten. Bij het doorzoeken van de drie locaties werden vele tientallen kilo’s geproduceerde Xtc-pillen, tientallen kilo’s MDMA, tientallen kilo’s grondstoffen voor het maken van synthetische drugs, een tabletteermachine en een vuurwapen gevonden. Zware jongens dus, die je normaal alleen in Brabant tegenkomt.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *