Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Poging tot diefstal grote buttplug

DoorRedactie

jul 26, 2021 , ,
Seksshop

Sluis – Een zeer opmerkelijke Tweet van wijkagent Henk Wiegman van het team Sluis-Oost. Die moest een wel heel bijzondere poging tot diefstal noteren in zijn politieopschrijfboekje.

Nachtmerrie

Het moet voor de gezochte persoon een absolute nachtmerrie zijn als hij gepakt wordt. Je kunt bijna niet voor een meer beschamend feit worden aangehouden door de politie. En de dagvaarding die in je bus valt enige maanden later zal met het schaamrood op de kaken worden opgelezen door de officier van justitie als je zaak dan voor de rechter komt.

Twitter:

In de categorie Deze heb ik nog niet meegemaakt na 34 jaar dienst: vanmiddag aangifte opgenomen van een grote zwarte butt-plug en latex-kleding. Man wilde dit meenemen in een sexsjop in Sluis maar werd betrapt! Man rende weg: kaal, baardje, bril, wit t-shirt en blauwe 3/4 broek.

Henk Wiegman, wijkagent
Is ie groot of niet!

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *