Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

El Chapo van Oudenbosch opgepakt

jul 26, 2021
Politie, boeien

Oudenbosch – Surveillerende agenten reden in de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 02.20 uur, over de Professor Mulderslaan in Oudenbosch toen zij een geparkeerde personenauto met de verlichting aan zagen staan. In de auto zat een jonge man.

Verdwenen

Als de agenten voorbij de auto rijden besluiten ze een controle te gaan doen. Ze keren de dienstauto en rijden terug. Dan zien ze dat de man, die net nog op de bestuurdersstoel zat, weg is. De agenten lopen naar de auto en zien allerlei zaken in het voertuig liggen die met drugs en drugsgebruik te maken hebben. Een grinder om wiet mee te vermalen en gripzakjes gevuld met wiet liggen in de auto. Ook zien de politiemensen dat er allerlei verborgen ruimtes in de auto aanwezig zijn en open staan.

Onderzoek in voertuig

De agenten zien dat de auto niet afgesloten is en besluiten een onderzoek in het voertuig te doen. Ze vinden negen gripzakjes gevuld met wiet en restanten van (mogelijk) harddrugs. Op een gegeven moment loopt een man naar de auto toe. Hij vraagt de agenten wat ze bij zijn auto aan het doen zijn. Het blijkt de eigenaar van het voertuig te zijn, de agenten herkennen hem als de persoon die even tevoren nog in de auto zat. De jongeman, een 18-jarige Bredanaar, wordt aangehouden op verdenking van handel in drugs. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex.