Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Politie blundert tegen doorgesnoven Pool

DoorRedactie

jan 21, 2019 , ,
Geflipte Pool

De politie, ook wel de sterke arm der wet genoemd, toont zich van haar slechtste kant in Waalwijk. Ze hadden met zijn drieën maar één taak: een doorgesnoven Pool aanhouden.

Wapenstok en pepperspray

Ondanks het veelvuldig gebruik van de wapenstokken en pepperspray lukt het de drie politieagenten van geen kanten om de 30 jarige aan te houden. Sterker nog, ze krijgen zelf rake klappen van de man en in de tussentijd sloopt hij met een bezemsteel nog een auto voor de ogen van de agenten.

Niet geschoten, altijd mis

Agenten die op de loop gaan in plaats van kordaat op te treden. Hoe zit het met die geweldsinstructies? Als een agent fysiek wordt aangevallen met een stok en geen ander geweldsmiddel meer werkt… Heel Nederland is overtuigd van het enige juiste middel dat dient te worden toegepast. Eén kogel in zijn been en de man is uitgeschakeld. Case closed.

Oordeel zelf nadat je het filmpje op Dumpert hebt bekeken.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *