Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

PostNL gooit Kariboo eruit, eindelijk

DoorRedactie

nov 1, 2019 , ,
Kariboo!

Wanneer wij onze Belgische klanten bedienden en deze kozen ervoor om hun pakket naar een afhaallocatie te sturen, dan kwamen deze uit bij een Kariboo! vestiging. En dat liep – zachtjes uitgedrukt – niet op rolletjes. Gelukkig snapt PostNL dat nu ook.

Alle pakketten naar PostNL-locaties

De samenwerking tussen Kariboo! en PostNL stopt gelukkig in 2020. Dit betekent dat pakketten voor Belgische ontvangers vanaf 1 december worden geleverd bij één van de ruim 350 eigen PostNL-locaties in België.

Verzenden en retourneren

Bij deze PostNL-locaties kun je pakketten afhalen, versturen en retourneren. Nadat wij onze pakketten hebtben aangeboden voor verzending bij PostNL in Nederland, zijn ze de volgende dag op de PostNL-locatie in België. Deze snelheid draagt bij aan een betere dienstverlening.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *