Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Vacature drugsdealer Putte

DoorRedactie

dec 10, 2021 , ,
Drugsdealer ja politieauto

Was het altijd al je ambitie om drugsdealer te worden en kom je uit de omgeving van Putte? Dan is dit je kans want de huidige dealer is gepakt door de politie afgelopen donderdag 9 december. Het grote geld lokt, snelle auto’s, mooie vrouwen, bergen met vrienden, mooie klokjes, gouden tanden, het kan allemaal werkelijkheid worden in Putte!

Verschillende soorten drugs

Rond 17.45 uur aan de Zes-Oktoberlaan een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats opgepakt. Hij had verschillende soorten drugs op zak, dus niet zomaar een dealer. Als je een compleet assortiment kunt bieden dan dien je serieus genomen te worden.

In burger

De dienders reden rond in een onopvallende auto en waren in burger gekleed toen ze een potentiële drugsdeal zagen op de Zuster Will van Hooijdonkstraat. Toen ze de verdachte wilde aanhouden wist deze er te voet vandoor te gaan. Tijdens die achtervolging struikelde de man en kon hij worden aangehouden.

Op zak

Hij bleek zakjes met wiet, cocaïne en MDMA op zak te hebben. Verder had hij een mes op zak en was hij in het bezit van honderden euro’s contant geld. De verdachte is vast gezet voor verder onderzoek.

De foto is van de politie.nl website

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *