Rijdende dealertjes gepakt op A58

Waarde – Tijdens een voertuigcontrole op de A58 ter hoogte van Waarde hebben agenten woensdagavond twee mannen van 21 en 22 jaar uit Lelystad aangehouden. De mannen hadden drugs bij zich in hun auto.

Stopteken op de A58

Agenten van de Landelijke Eenheid gaven omstreeks 21.00 uur een voertuig rijdend op de A58 een stopteken om deze te controleren. Tijdens de controle roken zij een sterke henneplucht. Agenten zagen van buitenaf ook XTC-pillen in een gripzakje zitten. Op basis daarvan besloten de agenten om de auto te doorzoeken.

Gripzakjes en Ponypacks

In de auto vonden zij verder ook nog gripzakjes en ponypacks met daarin vermoedelijk cocaïne. Ook is er 110 gram hennep aangetroffen in de auto. Alle goederen zijn in beslag genomen. Zowel de bestuurder als de bijrijder zijn aangehouden en zitten vast voor verder onderzoek.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.