Pony Pak

Roosendaal – Een getuige (lees: aan verrader) zag dat de bestuurder van een personenauto mogelijk drugs verhandelde en gaf dit door aan surveillerende politieagenten. Die stelden een onderzoek in en controleerden de betreffende auto op parkeerplaats Spuitendonk langs de A58 bij Roosendaal.

Stopteken

Een agent geeft de bestuurder zaterdag rond 17.35 uur een stopteken ter hoogte van de parkeerplaats. De bestuurder, een 20-jarige jongen uit Roosendaal, voldoet netjes aan het stopteken. De agent loopt naar de auto toe en vraagt de papieren van de auto en de bestuurder. De Roosendaler verklaart geen identiteitsbewijs of rijbewijs bij zich te hebben. Hierop past de agent een identiteitsfouillering toe om erachter te komen wie deze persoon is.

Envelopjes

In de kleding van de jongeman vindt de agent zeventien envelopjes met (naar later blijkt) cocaïne. Hij houdt de Roosendaler aan op verdenking van handel in drugs. De verdachte brengt hij over naar een politiecel waar een verklaring afgelegd mag worden. Bij de insluiting in de politiecel blijkt dat de jongeman ook nog zestien gripzakjes met wietttoppen bij zich heeft.

Rechter

De verdachte legt een verklaring af. Die wordt besproken met een officier van justitie. De officier bepaalt of er vervolging gaat plaatsvinden. Vermoedelijk mag de man uit Roosendaal zich op een later tijdstip voor de rechter verantwoorden.

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *