Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Seals in veel uitvoeringen verkrijgbaar

okt 26, 2018
Colombian Connection klein

Seals, ook wel envelopjes genoemd, kennen we allemaal als Pony Paks. Maar de tijd dat deze seals meester waren op de markt ligt inmiddels ver achter ons. Er zijn veel soorten seals verkrijgbaar tegenwoordig.

Creatieve namen

Colombia-, Elephant-, Snow- of Pablo seals, de meest creatieve namen worden er bedacht met bijpassende logo’s. En daarmee is het onderscheidend vermogen van deze envelopjes enorm geworden.

Kleine of grote seals

De maten van de watervaste papiertjes zijn beperkt tot groot of klein waarbij de vuistregel is dat er in een kleine seal een halve gram past en in een grote seal een hele gram. Verreweg de meeste worden geleverd met vouwinstructie.

Na de Pony Pak kwamen er veel andere logo’s op de seals, vaak met fantasie prikkelende namen.

Colombian connection in het assortiment

Nieuw in het assortiment zijn de kleine Colombian Connection seals die per 100 verpakt zijn en deze kosten je slechts € 5,95.

Colombian Connection klein

Onderscheiden is makkelijker

Wie zich dus wil onderscheiden, die kan goed terecht in onze winkel want het assortiment met seals in mini of groot is ongekend. In totaal heb je momenteel al de keuze uit 46 verschillende uitvoeringen, hoeveelheden of bedrukkingen. De kans dat je concurrent dezelfde afbeeldingen gebruikt wordt dus met de dag kleiner.

Soorten seals

  • grote seals van 9,5 x 9,5 cm
  • kleine seals van 6,7 x 6,7 cm
  • blanco seals (onbedrukt)
  • zwarte seals

Zelf laten bedrukken

Wanneer je geen geschikt logo kunt vinden voor jouw seals, dan is er nog de mogelijkheid om de seals te laten bedrukken met je eigen tekst of logo. Dat bedrukken is al mogelijk vanaf 100 pakjes met 30 vel, dus je hoeft dan ook niet wakker te liggen van de kosten die daarmee gepaard gaan.