Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Sealtje vouwen doe je zo

aug 31, 2023
Snorro seals klaar om te vouwen

Als je seals hebt gekocht om je favoriete poedertjes in te vervoeren of te bewaren, dan moet je er nog wel even een envelopje (kabouterpost) van leren vouwen. En dat vouwen is veel makkelijker dan je in eerste instantie zult vermoeden. Als je eenmaal de instructies hebt gevolgd en het een paar keer hebt gedaan, dan verleer je het nooit meer (net zoals fietsen of zwemmen).

Sealtjes vouwen in 6 stappen

Stap 1: Leg het vierkante sealpapier op een plat oppervlak met de gekleurde kant naar beneden gericht.

Stap 2: Vouw het papier diagonaal doormidden om een driehoek te maken. Zorg ervoor dat de hoeken netjes uitgelijnd zijn. Open het papier weer.

Stap 3: Vouw het papier nu diagonaal doormidden langs de andere as, zodat je een nieuwe driehoek krijgt. Open het papier weer. Je zou nu twee vouwlijnen moeten hebben die elkaar in het midden kruisen.

Stap 4: Vouw nu het onderste gedeelte van het papier omhoog naar het middelpunt van het papier (waar de vouwlijnen elkaar kruisen).

Stap 5: Vouw de linker- en rechterkant van het papier naar het midden toe om een diamantvorm te creëren. De bovenste punten van deze vouwen moeten raken waar de eerste vouw (uit stap 4) eindigt.

Stap 6: Vouw het bovenste deel van het papier naar beneden, zodat de punt het onderste deel van de diamant raakt. Deze vouw vormt de flap van de envelop.

Seal vouwen