Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Sint Willebrord is meer dan alleen GHB

Sint Willebrord

In Sint Willebrord is het niet alleen maar rolluiken en GHB. In een wiet drogerij trof de politie woensdag bijna 20 kilo wiet aan.

In een woning aan de Bremstraat in Sint Willebrord is woensdagmiddag door de politie een wiet drogerij opgerold. Er werd bijna 20 kilo wiet aangetroffen.

De politie kreeg een melding (…) van een mogelijke wietkwekerij in de Willebrordse straat. Bij onderzoek troffen agenten een container aan. Dit bleek de wiet drogerij te zijn. In de container werd bijna twintig kilogram gedroogde wiet aangetroffen. De politie heeft deze voorraad in beslag genomen.

De bewoner is naar het politiebureau gebracht. Hier is hij woensdagavond verhoord. Daarna mocht hij weer naar huis, laat de politie donderdag weten. Tegen de man wordt een proces-verbaal opgemaakt, de drugs zijn vernietigd.

Wederom een duw in de richting van criminelen want uiteindelijk moeten de coffeeshops, waar de wiet gedoogd verkocht mag worden, toch voorzien worden van voorraad.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *