Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Sky Chat leidt tot aanhoudingen

Foto verborgen ruimte

Roosendaal – De recherche heeft donderdag 21 oktober een 32-jarige Roosendaler aangehouden voor drugshandel. Een tweede verdachte, een 20-jarige Belg, werd in Heerle opgepakt. De man had 2 kilogram cocaïne bij zich.

PGP dienst

De politie kwam de verdachten op het spoor dankzij informatie uit de gekraakte PGP-dienst Sky. Naar aanleiding van die informatie zijn er 2 woningen in Roosendaal en 2 bedrijfspanden in Heerle en Wouw doorzocht. De Belg werd bij een van de pand op heterdaad betrapt. In een verborgen ruimte van zijn auto lag zo’n twee kilogram cocaïne. De drugs en de auto zijn in beslag genomen.

Woning

In de woning van de 32-jarige Roosendaler zijn nog zo’n 100 gram hasj, contant geld, een kostbaar horloge en luxe merkkleding in beslag genomen. De twee mannen zijn vast gezet voor verder onderzoek.

Bron en foto: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *