Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Kortingscodes Wapwinkel vliegen je om de oren

okt 22, 2021

Je hebt het als oplettende lezer natuurlijk al lang gemerkt dat we in verschillende artikelen op ons blog kortingscodes weggeven.

De moeite waard

Het lezen van onze blogs is niet alleen interessant om op de hoogte te blijven van wat er allemaal gebeurt in de wereld van de drugscriminaliteit, maar ook andere onderwerpen krijgen uitgebreid de aandacht. Zo publiceren we regelmatig tips over het kweken van cannabis, bespreken we uitgebreid bepaalde kruiden en doen we aan productreviews.

Ons blog brengt je:

  • het laatste nieuws uit de drugswereld
  • productbesprekingen
  • een column van Bassie
  • kweektips
  • tripervaringen
  • nieuwste drugs trends

Coupons

Het leven is al duur genoeg en daarom belonen we onze trouwe lezers graag met kortingscodes. Codes die direct inwisselbaar zijn, maar wel altijd een beperkte geldigheid hebben. Zorg er dus voor dat je het blog actueel volgt zodat je niet alleen het allerlaatste nieuws tot je krijgt, maar ook de meest recente kortingscodes kunt bemachtigen.

Hoge korting

De coupons zijn geen grappen zoals we in andere smartshops zien: ‘bij aankoop van 2 paddo kweeksets gratis handschoenen’. Welnee, dat soort grappen daar doen wij niet aan. Wij verwennen je met serieuze doekoes, kortingen op de prijzen die soms wel oplopen tot 10% van de toch al belachelijk lage prijzen.

Facebook

Facebook wordt op die manier een feestboek. Niet meer actueel en een beetje bejaard aan het worden, maar voor de publicatie van de headliners van onze nieuwsberichten een prima medium, kijk maar eens op onze Wapwinkel Facebook pagina. Ook speciaal weer een actie in dit artikel voor de groepsleden van Blowerslife. Die krijgen namelijk 5,55% korting op alle rolmaterialen als de ze code BLOW gebruiken tijdens het afrekenen. (geldig tot 31/10/2021)

Instagram

Instagram is een klein beetje een ondergesneeuwd kindje. Maar we beloven beterschap. Op ons hoofdkwartier wordt er keihard gewerkt aan een vernieuwde versie van onze webwinkel voor desktop en voor mobiele gebruikers. Zodra de lancering van deze nieuwe winkel een feit is, starten we met de lancering van een reeks geweldige nieuwe producten die al in de startblokken staan en zelfs al op voorraad zijn. En als dat dan gebeurd is, dan pakken we ook ons Instagram account weer serieus op en kan je ook daar serieuze kortingsacties verwachten. Tot die tijd is het advies: volg ons Instagram Account.