Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Snuifpijpjes in grote variëteit

okt 23, 2018
Snuifpijpje met dikke kop

Snuifpijpjes. De tijd dat er een bankbiljet werd opgerold of een rietje in tweeën werd geknipt is inmiddels ver achter ons. Snuiven doe je tegenwoordig in stijl met een snuifpijpje. En voor elk wat wils.

Van steen tot glas

Om je favoriete snuifwaar naar binnen te werken en dat in stijl te doen, is er een keur aan pijpjes verkrijgbaar. In vrijwel iedere kleur zijn er bijvoorbeeld metalen pijpjes. Maar als je liever voor glas gaat – bewerkt of onbewerkt – dan kan dat natuurlijk ook. Of wat dacht je van stenen pijpjes, ook supervet.Een gigantisch assortiment snuifpijpjes dus.

Dubbel snort

Je kent het ongetwijfeld: eerst het ene neusgat en daarna dezelfde portie in het andere neusgat. Maar dat kan een stuk handiger dan je zou vermoeden want er bestaan tegenwoordig ook zogenaamde “dubbel snort” en daarmee pak je in één snuif meteen beide neusgaten mee. Hoe handig wil je het hebben. Deze dubbelsnorts zijn overigens of bijna vanzelfsprekend ook verkrijgbaar in hippe trendy kleurtjes. En wie in stijl wil snuiven, die kiest voor goud- of zilverkleurige snuifbuizen. Dat laatste is een Belgisch woord voor snuifpijpje trouwens.

Snuifpijpje met dikke kop

Nee, we hebben het niet over de bovenbuurman, maar over een geniale uitvinding speciaal voor de snuif pro’s onder ons. Want die dunnen reguliere snuifpijpjes zijn eigenlijk veel te groot voor die ruim bemeten neuzen van de mens. Dus is er een pijpje ontwikkeld met een extra dikke kop die perfect aansluit op je neusgat. Zo gaat er geen lucht verloren, maar nog belangrijker, ook helemaal geen snuifmateriaal. Want daar is het net een beetje te kostbaar voor allemaal tenslotte.

Lijntje maken

Voorkom het oplossen van je creditcard of je Albert Heijn Bonuskaart als je een lijntje maakt. Wapwinkel heeft een speciaal lijntjeskaartje gemaakt dat er uit ziet als een creditcard en waarmee je perfect lijntjes kunt maken zonder dat je zorgen hebt dat je kaart defect gaat.

Snuifpijpje met dikke kop
Maak het perfecte lijntje