Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Speltip #16: rij geen Lamborghini van je wiet

Paarse Lamborghini

Als je dan in de wiet zit, dan mag je aannemen dat je e.e.a. een beetje slim aanpakt en onder de radar blijft. Maar een 34-jarige man uit Gorinchem dacht daar anders over. Werkloos een een Lamborghini voor de deur, tja.

De kerel pochte met dure wagens, waaronder een Lamborghini. Hij is opgepakt op verdenking van witwassen. Hij runde thuis een wietkwekerij en had de beschikking over meerdere bankrekeningen met flinke bedragen. Officieel had hij geen inkomsten die het bezit van dergelijke voertuigen konden verklaren. Voor justitie voldoende reden om de auto’s in beslag te nemen.

200 wietplanten

In de wietkwekerij in het woonhuis stonden 200 wietplanten. Een 20-jarige vrouw die aanwezig was in het huis is ook meegenomen naar het politiebureau. Ook zij is verdachte en wordt verhoord.

Al even in beeld

De man was al in beeld bij de politie, er werd al een tijdje onderzoek gedaan naar zijn ‘handel en wandel’ laat het korps weten. Bij dat onderzoek waren ook de Belastingdienst, Fiod en de gemeente Gorinchem betrokken.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *