Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Speltip #19: nooit je drugs aan de verkeerde aanbieden

feb 26, 2020

Op 25 februari 2020 werd een carnavalvierder in Rijen op de Mangrovelaan aangesproken of hij xtc-pillen en cocaïne wilde kopen. En dat bleek niet tegen dovemansoren want de aangesproken persoon ging naar de politie.

Team Langstraat

Na zich gemeld te hebben bij de politie zijn agenten van Team Langstraat op zoek gegaan naar de mogelijke verkoper in de omgeving van de Laverije in Rijen. Aldaar werd genoemde persoon aangetroffen. Na onderzoek ter plaatse, waren er genoeg redenen om verder onderzoek in te stellen, zodoende is er in zijn woning aan de Koestraat in Tilburg zoeking gedaan.

LSD

Hier werden wat hoeveelheden verdovende middelen aangetroffen, waaronder LSD, waarvoor een proces-verbaal wordt opgemaakt. Vervolgens werd er in dezelfde flat bij een deur van een andere woning een flinke amfetamine lucht geroken. Daar is uiteindelijk, na wat rechercheren, eveneens binnengetreden en een grote hoeveelheid drugs gevonden (kilo’s MDMA/amfetamine en xtc-pillen). Hier zal verder onderzoek naar gedaan worden door de recherche.

bron: Facebook politie Gilze Rijen