Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Speltip #2: rij niet te hard met drugs

DoorRedactie

okt 1, 2021 , , ,
Crystal Meth

BREDA – Misschien is het de leeftijd, misschien is hij gewoon dom, misschien kent hij de speltips niet uit zijn hoofd. Feit is dat een man woensdagavond is aangehouden nadat hij met 107 kilometer per uur over een 50-weg reed.

Drugs

In het voertuig werden toen de gast van 23 werd staande gehouden verschillende soorten drugs aangetroffen. Deze werden door de politie in beslag genomen. Bij de controle trof de politie een man die met 107 kilometer per uur over de weg reed, waar 50 kilometer per uur is toegestaan. Hierop hebben de agenten het rijbewijs van de man ingevorderd. 

Vreemd luchtje

Toen de agenten de man staande hielden, roken zij een vreemde lucht uit het voertuig komen of het angstzweet was of drugs moest onderzocht worden vanzelfsprekend. De agenten troffen -naar wat ze vermoeden- 11 kilogram crystal meth en 205 gram LSD aan. De man is hiervoor aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau. Daar zal de recherche hem verhoren. 

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *