Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Verrader tipt politie over 26 kilo wiet

26 kilo wiet in Roosendaal

Je verraders slapen nooit, ook niet in het Brabantse Roosendaal. Daar belde iemand de Wouten dat er in een pand wiet zou liggen. En niet zomaar een beetje wiet.

26 kilo wiet

In een woning aan de Memlincstraat in het Brabantse pittoreske Roosendaal vond de politie woensdagmorgen 9 februari 26 kilogram wiet. De bewoner werd gearresteerd.

Tip

Na een tip werd rond 11.30 uur door de politie een onderzoek in de woning ingesteld. Bij binnenkomst roken de agenten onmiddellijk de geur van wiet. Ze troffen een hoop plastic zakken aan. Hierin bleken wiettoppen te zitten.

Pillenmachine

Ook werd een pillenmachine (wat dat dan ook mag zijn) gevonden. De drugs en het apparaat werden in beslag genomen. De bewoner werd gearresteerd. Hij is voor verder onderzoek naar een politiecel gebracht. Hij is ingesloten en wordt later verhoord.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *