Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Sportschool open, of toch niet

Cannabis Brabant

In het Brabantse Zevenbergen is in een sportschool aan de Zuidhaven woensdagochtend een wietkwekerij aangetroffen. Een 51-jarige man uit Breda werd aangehouden en wordt later woensdag verhoord. 

Tweehonderd planten

In de kwekerij stonden bijna tweehonderd grote planten. De planten en materialen voor de productie van wiet zijn door een gespecialiseerd bedrijf geruimd. Er werd illegaal stroom afgetapt.

Te vroeg open

De sportschool zou woensdag weer openen, maar blijft ‘wegens omstandigheden’ nog even dicht. De eigenaar had er waarschijnlijk op gerekend dat zijn sportschool pas in september weer open kon gaan. Dan zouden de planten immers al geoogst zijn. De toestemming eerder te openen kwam voor deze sportschoolhouder op een ongelukkig moment.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *