Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Sportvissers of wiethandelaren?

Wiettoppen

Driebergen, Weert – De politie heeft dinsdag 1 december op de A2 bij Weert twee mannen aangehouden voor het bezit van negen kilo wiet in hun auto. De verdachten zijn beide 29 jaar oud en afkomstig uit Capelle aan de IJssel.

Wietlucht

Medewerkers van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid controleerden omstreeks 14.00 uur een auto die op de A2 ter hoogte van Weert in noordelijke richting reed. Tijdens de controle van het rij- en kentekenbewijs roken de agenten de voor hen bekende geur van wiet. Desgevraagd gaven de mannen aan dat ze een kleine hoeveelheid wiet bij zich hadden voor eigen gebruik. Ze hadden gevist in Valkenburg en waren weer op weg naar huis in Capelle aan de IJssel. Ze gaven aan dat ze echt niet meer verdovende middelen bij zich hadden.

Bigshopper

Bij nader onderzoek in de kofferbak van de auto zagen de agenten een grote bigshopper en twee kistjes staan. Allemaal visvoer, vertelde de bestuurder. Maar de grote tas was weer omgeven met de bekende geur van wiet en daarop werd de tas geopend. Er zaten negen pakketten met wietttoppen in. In totaal negen kilo.

Aangehouden

Beide mannen werden aangehouden. De auto en de wiet zijn in beslag genomen. De politie doet onderzoek naar de herkomst van de wiet. (red. wij denken dat het van een plant komt)

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *