Stash van coffeeshop geplunderd

Alkmaar – Het hennepteam (… ze bedoelen wietteam, redactie) van de politie Noord-Holland heeft woensdag 29 juni een grote hoeveelheid softdrugs aangetroffen in een bedrijfspand aan de Herculesstraat in Alkmaar. De politie is bezig met het onderzoek.

Meld Misdaad Anoniem

Het hennepteam kwam de grote hoeveelheid softdrugs op het spoor na een melding via Meld Misdaad Anoniem1. De politie is het pand binnen gegaan. Hier werd vervolgens ruim 80 kilo aan gedroogde henneptoppen wiettoppen, ongeveer 30 kilo hasj en meerdere voorgerolde joints aangetroffen. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht in deze zaak.

Bron: politie.nl Foto: politie.nl

Ergernis alom

Berichten als deze wekken zeer grote ergernis onder gebruikers van wiet, coffeeshophouders en veel burgers. Het smoesje ‘via meldingen bij misdaad anoniem’ wordt te pas en te onpas gebruikt. Een aantal meldingen bij die dienst geeft zonder vooronderzoek een vrijbrief bij een pand ongevraagd binnen te treden. En ook is het gedoogbeleid het meest achterlijke beleid ter wereld en de brave agentjes blijven alsmaar in opdracht het strijdtoneel betreden, wat een kansloos onderdeel van dit beroep is.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.