Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Terneuzen even zonder dealers

dec 17, 2020
dealer

Terneuzen – Politieagenten hebben woensdagochtend vroeg een instap (zo noemen ze een inval bij de pliesie, red.) gedaan bij een woning in de Dijkstraat in Terneuzen. Er was een onderzoek gestart vanwege veel meldingen van drugsoverlast en het vermoeden van handel in drugs.

Aanhoudingen

De inval bleek vooralsnog niet voor niets volgens het persbericht. In de woning werden namelijk twee verdachten aangehouden. Een was de bewoner en de ander was een 27-jarige inwoner van Terneuzen.

Om 06.00 uur (kolere, dat is vroeg!) op 16 december 2020 vielen agenten de woning binnen. Bij een zoeking in de woning werd 210 gram cocaine, 30 gram versnijdingsmiddel, 30 gram wiet, 34 tabletten oxycodon (slaapmiddel, red.) en een geldbedrag van enkele honderden euro’s aangetroffen. Al deze goederen zijn in beslag genomen door de politie. De twee mannen waren aanwezig in de woning. Zij zijn aangehouden en overgebracht naar een politie-cellencomplex. Daar werden ze ingesloten. De twee worden vandaag gehoord door rechercheurs.

Al eerdere aanhouding

Vorige week, op 8 december jl., hielden agenten ook al een verdachte aan in de Erasmusstraat in Terneuzen op verdenking van de handel in drugs. Deze aangehouden verdachte (35 jaar, onbekende woonplaats) had op dat moment 30 gram cocaine, 30 gram heroine en 40 gram versnijdingsmiddel bij zich. Deze man is ook overgebracht naar een politiecellencomplex. Hij zit nog altijd vast.

Huiszoeking

Op diezelfde dag, 8 december 2020, werd door de politie ook een doorzoeking gedaan in een woning aan de Simon Stevinhof in Terneuzen. Hier werd een geldbedrag van enkele honderden euro’s in beslag genomen.

Bron: politie.nl