Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Tien arrestaties cokelab Steenbergen

Wit poeder

Tien arrestaties in loods na vondst cokelab. In een loods aan de Boonhil in Steenbergen is donderdagmorgen 31 maart een cokelaboratorium ontdekt. Agenten arresteerden tien mannen.

Geen cocaïne aangetroffen

De politie vond geen eindproducten van cocaïne. Opsporingsambtenaren van politie en douane wilden rond 11.00 uur een controle uitvoeren in de loods na een melding van een mogelijke sigarettenfabriek. Tijdens de controle rees het vermoeden rees ze een cokelab hadden ontdekt.

Chemische stoffen

Ze troffen namelijk diverse chemische stoffen en een groep mannen aan. De groep, variërend in de leeftijd van 26 tot en met 66 jaar en geboren in Colombia, werd aangehouden. De mannen zijn voor verder onderzoek naar een politiecel gebracht en worden later verhoord.

Brandweer

Vervolgens verrichtten brandweermensen diverse metingen. De loods werd gesloten in afwachting van het politieteam Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO). Naar verwachting zijn deze specialisten van de politie donderdag en vrijdag nog bezig met het sporenonderzoek en de ontmanteling van het verdovende middelen laboratorium.

Pure mazzel

Ook dit betreft natuurlijk weer een prachtig staaltje pure mazzel van de opsporingsdiensten. Op zoek naar illegale sigaretten en een cocaïne laboratorium aantreffen, dat noemen wij mazzel.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *