Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Tilburgse wietkweker verraden

dec 21, 2020
Tilburgse wietFoto: politie

Je verraders slapen nooit, dat is een bekend gezegde. En dat werd in Tilburg bevestigd toen om 3:45 een verrader persoon de politie belde. Afgelopen nacht is omstreeks 04.00 uur na een anonieme melding over een verdachte situatie in een flatwoning aan de Edisonlaan een wietkwekerij aangetroffen. De 31-jarige bewoner werd aangehouden.

Melding

De politie kreeg zondag 20 december 2020 omstreeks 03.45 uur een melding dat mensen in en uit liepen uit een woning aan de Edisonlaan. De melder vertrouwde het niet en sprak het vermoeden uit dat er een wietkwekerij zou zitten.

Agenten ter plaatse

Agenten zijn direct ter plaatse gegaan. Ze troffen op de parkeerplaats de 31-jarige bewoner aan die net uit de auto stapte. Hij was erg zenuwachtig. De agenten vertelden waarvoor ze kwamen. De bewoner gaf toestemming om zijn flat te bekijken. Voor de voordeur roken de diendersĀ al de sterke geur van wiet. In de flat bleek een in werking zijnde wietkwekerij te zijn met circa 300 planten. De bewoner is aangehouden. De plantage wordt door een gespecialiseerd bedrijf geruimd.

bron: politie.nl