Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Growemmer ontkiemd

Het enige dat je nodig hebt is een beetje leidingwater. Als je een Growemmer in huis haalt dan kan, geheel educatief uiteraard, het proces van ontkiemen, groeien en bloeien van een plantje volgen.

Niets extra

Zoals gezegd is een klein beetje water al voldoende om te kunnen starten als je je Growemmer ontvangt. Het zit zo: de emmer gaat je potje worden en het deksel dient als schaaltje om overtollig water niet je vensterbank in te laten lopen. De speciale kweekaarde zit in een zakje en krijg voldoende ventilatie waardoor het ook echt vers is. Er zit een pincet in om de zaadjes niet met je vingers te hoeven pakken en de zaadjes zitten in een speciaal kokertje verpakt. Dan zijn er nog twee kokostabletten en twee groeitabletten en een handleiding.

Snel van start

Zodra je alles hebt uitgepakt en de handleiding hebt gelezen, dan kan je aan de slag. En zonder overdrijven: binnen vijf minuten heb jij de boel opgezet en kan het kweekproces beginnen.

Vensterbank

De tekst van www.growemmer.nl leert ons dat je met deze emmer zeer eenvoudig thuis in de vensterbank een plantje kunt kweken. En voor nog geen 15 euro ben je helemaal compleet!

De Growemmer wordt compleet geleverd met:

  • Kweekaarde met een PH van 6,5
  • Kokos zweltabletten
  • 2 Biotabs voeding tabletten
  • Pincet
  • Duidelijke handleiding
  • 2 autoflowering wietzaadjes

Omdat de Growemmer zo simpel is in gebruik, is deze prima geschikt als cadeau. Iedereen kan nu eenvoudig thuis een plant kweken!

Als het fout gaat

Wij denken dat het nog nooit is voorgekomen dat een zaadje uit de Growemmer niet ontkiemt. Maar stel je nou in het ergste geval eens voor dat dat toch het geval blijkt en jij precies de eerste bent die dat overkomt… Dan is de redding al gepland en treedt plan B in werking.
Want in de Growemmer zitten altijd twee zaadjes en twee kokos ontkiem media. Dus als je een tweedekansje wilt dan hebben we daar op gerekend. En als je eerste zaadje wél ontkiemd dan heb je gratis en voor niets nog een tweede. Vet toch!

Speciale korting

Als vaste lezer van ons blog voelde je hem al aan komen natuurlijk, de kortingscoupon. Als je tijdens het afrekenproces de korting GRW25 gebruikt dan trekt ons geavanceerde en supersnelle computersysteem 2,50 extra korting van de prijs van je Growemmer af. De korting is een maand geldig en kan worden toegepast op iedere soort Growemmer en zo vaak je maar wilt.

Bestel nu

Meer informatie op www.growemmer.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *