Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Tokkie onder invloed drukt bestuurder van A58

jun 7, 2022

Een 26-jarige Bergenaar is op de A58 ter hoogte van Bergen op Zoom aangehouden. Hij bleek onder de invloed van drugs achter het stuur te zitten. Dat maakt hem natuurlijk levensgevaarlijk met een auto als moordwapen.

Auto wegdrukken

De man viel op toen agenten hem op zondag 5 juni even na middernacht op de A58 ter hoogte van Roosendaal zagen rijden. Hij drukte met zijn auto bijna een andere automobilist van de weg af en reed met hoge snelheid.

Wietlucht

De verdachte werd verderop aan de kant gezet en toen de dienders de auto naderden roken ze direct een wietlucht. Een speekseltest wees uit dat de bestuurder mogelijk onder invloed van drugs achter het stuur zat. Ook bleek hij een zakje met wiet bij zich te hebben. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar is bloed bij hem afgenomen en is hij ingesloten voor verder onderzoek.

Naschrift redactie

Gebruikers van cannabis gaan doorgaans niet agressief door het leven of door het verkeer. Het lijkt ons dus sterk dat de aangehouden persoon uitsluitend positief getest wordt op THC. Wij vermoeden dat er meer aan de hand is in deze zaak en hopen dat er nog een vervolg komt op dit persbericht van de politie.

afbeelding: politie.nl