Twee kilo wiet uit auto gegooid

Breda – Tijdens een achtervolging heeft een verdachte ruim twee kilo wiet uit het raam gegooid op de A16. De verdachte is aangehouden en de drugs zijn gevonden.

Belgisch kenteken

Op maandag 6 december 2021 om 22.15 uur trok een auto met een Belgisch kenteken de aandacht van surveillerende agenten op de A16 bij Breda. De auto reed erg langzaam en bleef links rijden. De agenten gaven de bestuurder een volgteken om hem bij de afslag Rijsbergen te controleren. Net voor de afslag besloot de bestuurder er vandoor te gaan.

Achtervolging

De agenten zetten de achtervolging in. Ze zagen dat er onder het rijden zakken uit de auto werden gegooid. Een andere eenheid werd opgeroepen om die zakken te zoeken. Na een korte tijd gaf de verdachte het op en stopte zijn auto op de vluchtstrook. De 51-jarige Belg is aangehouden.

Gevonden zakken

Ondertussen werden de zakken gevonden, daar bleek meer dan 2 kilo wiet in te zitten. De verdachte is naar het bureau gebracht. Hij krijgt een proces-verbaal voor het bezitten van de drugs en meerdere bekeuringen voor verkeersovertredingen.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *