Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Twee wietkwekerijen in gemeente Hulst

Wiet

De coffeeshops moeten op één of andere manier aan hun handelswaar komen. Hoe dat weet niemand, maar ook iedereen. En de politie gedoogt de inkoop aan de achterdeur, maar jaagt tegelijkertijd op de toeleveranciers.

Meerdijk en Kuitaart

Kapellebrug en Kuitaart – Dinsdag heeft de politie in twee wietkwekerijen aan de Meerdijk in Kuitaart en de Gentsevaart in Kapellebrug zo’n duizend wietplanten aangetroffen.

Aan de Meerdijk in Kuitaart werd een wietplantage in een stacaravan ontdekt. Er werden driehonderd planten in beslag genomen. Ook werden nog twee auto’s in beslag genomen. Er werd (nog) niemand aangehouden. De elektriciteit werd buiten de meter om afgetapt. De energieleverancier doet aangifte van diefstal stroom.

Politiecellencomplex

In een leegstaand bedrijfspand aan de Gentsevaart in Kapellebrug werden zevenhonderd planten geruimd. Er werd een 22-jarige man aangehouden, welke zich tijdens de inval in de wietplantage bevond. Hij is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht.

Ontmanteling

Een gespecialiseerd bedrijf heeft beide wietplantages ontmanteld en vernietigd.

bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *