Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Verborgen ruimte blijkt niet geheim genoeg

DoorRedactie

feb 4, 2019 , ,
Verborgen ruimte in auto

In het Zeeuwse Hulst is bij een controle gisteren een man uit Rotterdam (22) aangehouden. Bij controle werd er in een verborgen ruimte in zijn auto, behalve een kleine hoeveelheid harddrugs ook 10.000 euro keiharde doekoes gevonden.

Overlast Beestenmarkt

Vanwege toenemende overlast door drugs hielden de petten de Beestenmarkt in Hulst extra in de gaten. Dat in de gaten houden resulteerde in de controle van een auto van een Rotterdammer. En de speurneuzen vonden ‘aanwijzingen’ dat er een verborgen ruimte in het voertuig zou zitten. De auto werd naar het politiebureau getransporteerd voor nadere inspectie.

Grote som geld

Het vermoeden bleek juist en op het bureau werd een handelshoeveelheid aan drugs gevonden en een grote som geld (althans, als je 10K een grote som vindt natuurlijk). Zowel de drugs als het geld zijn in beslag genomen. Naar aanleiding van deze vondst is ook een woning aan de Beestenmarkt onderzocht, daar werd nog een bolletje cocaïne gevonden. Echt, een heel bolletje!

Onderzoek loopt nog

Hoeveel drugs er in beslag zijn genomen wil de politie niet zeggen, omdat het onderzoek nog loopt. De 22-jarige man zit nog vast voor verhoor.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *