Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wietkwekerij achter een schilderij

DoorRedactie

feb 4, 2019 , , ,
Niet het doek uit dit verhaal

In het Noord Hollandse Bergen heeft de politie vorige week in een woning een wietkwekerij aangetroffen in een geheime ruimte achter een groot schilderij.

De agenten kregen meerdere meldingen over een mogelijke wietkwekerij in de woning aan de Breelaan.

Geen sneeuw

Door het ontbreken van sneeuw op het dak en een gedane warmtemeting was er een vermoeden dat er wiet werd gekweekt in de woning. Na enig aandringen werden agenten binnengelaten door de 56-jarige bewoner.

Speurneus

Doorzoeking leverde echter niets op in eerste instantie. Op de bovenverdieping werd goed gezocht en aan de muren gevoeld, maar ook dit leverde niets op. Tot een eindbaas speurneus-agent zag dat een groot schilderij “vreemd hing” en besloot eraan te voelen. Bingo! Hier werd de geheime ruimte met in totaal 142 wietplanten aangetroffen. De man uit Bergen is opgepakt en meegenomen voor verhoor.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *