Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Verpakkingslocatie harddrugs ontdekt

jan 15, 2021
Verpakken

Zo zit je nog lekker je handeltje cocaïne te versnijden en te verpakken en zo zit je in een politiecel. Het zijn zware tijden voor de dealers in het land.

Kooikersweg

De plaatselijke politie ontdekte gisterenmiddag een verpakkingslocatie voor harddrugs in een woning aan de Kooikersweg in ‘s-Hertogenbosch. De 27-jarige bewoner is opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij het verpakken en versnijden van vermoedelijk cocaïne. De woning is vanwege deze ontdekking meteen gesloten door de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Aanleiding onderzoek

De politie was in de woning aanwezig in verband met een melding van een verdachte situatie. In de woning stuitten zij op een op aantal drukpersen met resten van vermoedelijk cocaïne. Ook ontdekten zij een aanzienlijke hoeveelheid versnijdingsmiddel. Door de aangetroffen machines en apparatuur bestaat het sterke vermoeden dat de woning in gebruik is (geweest) als verpakkingslocatie voor de harddrug cocaïne.

Aanhouding en vervolgonderzoek

De bewoner en huurder van de woning, een 27-jarige inwoner van ‘s-Hertogenbosch, is aangehouden en in verzekering gesteld. Hij wordt vandaag gehoord en naar de precieze rol en aandeel in deze zaak doen we onderzoek. Alle gevonden spullen en producten zijn in beslag genomen voor nader onderzoek of worden vernietigd.

Sluiting woning

De woning is gisteravond in verband met deze ontdekking onmiddellijk op last van de burgemeester van ’s-Hertogenbosch gesloten. Een dergelijke sluiting geschiedt op basis van wet Damocles.

Bron: politie.nl