Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Vuurwapen en wiet in auto op A12

DoorRedactie

jan 5, 2022 , , ,
vuurwapen

Reeuwijk – Maandag 3 januari kreeg de politie een melding van een bedreiging met een mes op de A12 bij Reeuwijk. Toen de verdachte uit zijn auto moest stappen en gecontroleerd werd, vond de politie niet alleen een mes, maar ook nitraten en een vuurwapen met munitie. Ook werd er wiet in de auto aangetroffen.

Zwaaien met mes

De verdachte, een 32-jarige man uit Den Haag, had op de A12 met een mes naar de melder gezwaaid. Bij de melding werd het kenteken goed doorgegeven, waardoor de politie de auto in snel in de buurt van Reeuwijk zag rijden. Voor controle werd de auto meegenomen naar de afslag Nieuwerbrug, waar de verdachte de auto kon stappen. Tijdens het onderzoeken van de auto werd een vuurwapen met kogels, nitraten en wat wiet gevonden. De auto is in beslag genomen.

Onder invloed

De verdachte bleek onder invloed achter het stuur te hebben gezeten. Bij een doorzoeking van de woning waar de verdachte verblijft werden meerdere wapens aangetroffen. Ook deze zijn in beslag genomen. De verdachte zit nu nog vast, in afwachting van een besluit van de officier van justitie.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *