Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wap is een Weekend Adult Party

jul 6, 2021
Wappie daten

Wappen is een term die de laatste tijd nogal wat stof doet opwaaien. Iemand die Wappie is zou volgens de huidige media geloven in complottheorieën en zich niet aan de geldende Coronaregels willen houden. Maar echte ‘Wappers’ weten wel beter.

Wappen

Een Weekend Adulp Party is een feestje waarbij – al dan niet onder invloed van bepaalde middelen – gefeest wordt in een weekend met de matrasjes op de vloer van de woonkamer. Veelal wordt een goed potje seks niet geschuwd, al dan niet met je eigen partner.

Wappen kan ook op het strand
Wappen kan ook op het strand

Een Weekend Adult Party gaat vaak gepaard met genotsmiddelen en vrijwel altijd met seks

En je kunt onder invloed van prettige middeltjes prima van de seks genieten in het weekend, maar het is wellicht nog leuker en spannender om dat met anderen te beleven. En binnen de swingersgemeenschap wordt er dan gesproken over “wappen”.

Een swingersstel dat bij de partnerruil ook drugs gebruikt staat bekend als een wapstel.

wappie op de matrasjes

Middelen

Wanneer je speciale datingsites bezoekt waarop stellen hun profiel hebben staan, dan lees je in die profielen vrijwel altijd terug of ze ook “wappen”. Hiermee bedoelen ze of ze tijdens een date ook iets van verdovende middelen gebruiken om de sfeer wat te verhogen. En dat zijn er wellicht veel meer dan je kunt vermoeden, al is de hoeveelheid van drugs die wappers tot zich nemen wel heel erg verschillend.

Wap termen

Wapologie, het is gewoon een aparte leer geworden. De meest gebruikte wap gerelateerde termen zijn

  • wappen
  • wappie
  • wapfeestje
  • wapdating

Wappie zijn

Als je gaat wappen dan is het een kwestie van tijd totdat je genotsmiddeltjes gaan werken. En als deze dan werken, dan ben je wappie. Dat is dus de staat waarin je verkeert als je drugs hebt gebruikt, wappie zijn.

Wapfeestjes

Dan zijn er nog de wapfeestjes. Wapfeestjes vinden plaats bij mensen thuis met de matrasjes in de woonkamer of in speciaal daarvoor ingerichte ruimtes. Het bekendste daarin is dan weer de wapzolder. Maar er worden ook speciale wapfeestjes georganiseerd met meerdere stellen in hotelkamers, of in huisjes in vakantieparken.

Zelf een keer wappen?

Wil je zelf, al dan niet met je partner, een keertje wappen? Ga dan eens naar de website van SDC. Daar tref je tienduizenden mannen, vrouwen en stellen waarvan een groot deel aan wappen doet. Je kunt er een gratis profiel aanmaken om te zien of het wat voor jou of jullie is. Geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen. We beloven je dat er een wereld voor je open gaat. Klik HIER voor een GRATIS proefaccount.