Grinders

Grinder online bestellen

Een grinder (de Engelse vertaling voor slijper) is een apparaat waarmee je grove of natte stukken van bijvoorbeeld wiet-toppen kunt vermalen tot in je joint bruikbare kruimels.

Verschillende uitvoeringen

Grinders zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, van klein en simpel, gemaakt van plastic tot groot en met drie of vier 'filters' voor het verkrijgen van skuff. Een grinder wordt ook wel "Cruncher" genoemd.

Uitleg grinder

Grinders bestaan altijd uit twee ronde delen die in elkaar passen om een gesloten rond compartiment te vormen. De bovenkant is meestal kleiner dan de onderkant In dat compartiment zitten aan beide zijden pennetjes. Deze pennetjes verspringen zodat ze elkaar niet raken wanneer de delen in tegenovergestelde richting van elkaar worden gedraaid. De pennetjes trekken de grove stukken wiet uiteen, en na een paar seconden grinden zit er een direct bruikbare laag kruimels in de onderkant van de grinder.

Gebruik grinder

Men gebruikt grinders om te vermijden dat de wiet samengeperst wordt tijdens het met de hand verkruimelen, of gewoon omdat de wiet te goed aaneen hangt, wat kan komen doordat de wiet te vers en nog vochtig is. Bij sommige grinders zitten de delen aan elkaar met een magneetje.

Grinders

Producten 1-20 van 60

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
  • Producten 1-20 van 60

    Pagina
    per pagina
    Van hoog naar laag sorteren
    Tonen als Foto-tabel Lijst