Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Welke producten koop je in een smartshop?

jul 31, 2023
Smartshop, wat koop je er?

Een smartshop is een winkel die vaak legale psychoactieve stoffen en natuurlijke producten verkoopt, gericht op het verbeteren van bewustzijn, stemming, en welzijn. In een smartshop kun je doorgaans producten vinden die bedoeld zijn voor recreatief, spiritueel of therapeutisch gebruik. Het exacte assortiment kan variëren afhankelijk van de wetgeving in het land waar de smartshop zich bevindt, omdat de wettelijke status van bepaalde producten kan verschillen.

Welke smart producten?

Een grote verscheidenheid aan producten tref je in de smartshop.

  1. Psychedelische kruiden en paddenstoelen: Deze kunnen natuurlijke psychoactieve effecten hebben, zoals psilocybine-bevattende paddenstoelen of Salvia divinorum-bladeren.
  2. Kruidensupplementen: Natuurlijke supplementen die bedoeld zijn om de stemming, energie, concentratie, of ontspanning te bevorderen, zoals kava, kratom of valeriaanwortel.
  3. Energieboosters: Producten die bedoeld zijn om het energieniveau te verhogen, zoals guarana, ginseng of cafeïneproducten.
  4. Relaxatiemiddelen: Natuurlijke producten die kunnen helpen bij ontspanning, stressvermindering, of het bevorderen van slaap, zoals kamille, lavendel of melatoninesupplementen.
  5. Partydrugs: Soms kunnen er legale en natuurlijke alternatieven voor partydrugs worden verkocht, zoals energizers of afrodisiaca.
  6. Kruidenextracten: Geconcentreerde extracten van bepaalde planten met psychoactieve of stimulerende eigenschappen.