Wietkwekerij onder kledingzaak Valerio Vicci in Breda

DoorRedactie

dec 14, 2018 #breda, #kledingzaak, #wiet
Wiet onder kledingzaak Breda

De kledingbranche heeft het zwaar en zoekt naar alternatieven. Maar of een wietkwekerij dan de juiste oplossing is val te betwijfelen.

In kledingzaak Valerio Vicci aan de Lange Brugstraat in Breda is donderdagmiddag onder een luik een hennepkwekerij ontdekt. Er waren 177 planten gevonden en deze worden vernietigd. De stroom werd illegaal afgetapt.

De politie kreeg een tip over een wietkwekerij en is toen bij de kledingzaak langs gegaan. De eigenaar was niet aanwezig en er is ook niemand aangehouden. De politie is nog bezig met het onderzoek.

#breda #langebrugstraat: onder een leuk in de winkel zat een hennepkwekerij verstopt. Collega’s zijn bezig met onderzoek. De kwekerij wordt opgeruimd, de planten vernietigd. Het gaat om 177 planten. pic.twitter.com/tFWokDOKqK— Politie Breda eo (@Politie_Breda) 13 december 2018

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *