Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wietkwekerij op zolder in Angeren

Cannabis planten

ANGEREN – In Angeren is afgelopen maandagavond een wietkwekerij opgerold. De ruim 200 planten werden gekweekt op een zolder van een rijtjeshuis. De bewoonster van dat huis is aangehouden, samen met een man uit Huissen die op dat moment aanwezig was. 

Verraden

Ingewikkeld en intensief speurwerk bleef weer eens achterwege in deze zaak. De wietkwekerij werd namelijk ontdekt dankzij een verrader een anonieme tip aan de politie. Volgens ooggetuigen zou de sterke wietlucht door heel Angeren te ruiken zijn geweest. 

Stroom gejat

De stroom voor de wietkwekerij werd illegaal afgetapt en in een garagebox in de buurt werden spullen voor de kwekerij gevonden. De komende weken moet blijken of burgemeester Kalfs de woning laat sluiten. Lingewaard sluit in de regel panden waar drugs worden aangetroffen voor enige maanden. Dat gebeurt met als wapen de Wet Damocles.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *