Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wietplantage in bos aangetroffen

DoorRedactie

jun 19, 2019 ,
wiet in bos

In het Schollebos in de gemeente Capelle aan den IJssel stuitte de wijkagent van de wijk Schollevaar van de politie Rotterdam-Oost op een wietkwekerij, midden in het groen.

Tip van een bewoner

De politie kwam de wietplantage op het spoor na een tip van een bewoner. Waarom de man de politie tipte is helaas niet bekend. Op de locatie werden uiteindelijk 196 hennepplanten aangetroffen. De politie heeft de plantage ter plekke opgeruimd. De eigenaar is door de wijkagent per brief uitgenodigd voor een ‘bakje koffie’ op het politiebureau. De grappenmakers.

Wildcamera

Er is nog geen verdachte aangehouden, maar duidelijk is wel dat diegene secuur te werk ging. Er is een bewateringsinstallatie aangetroffen, de ondergrond is bewerkt en er hing een wildcamera om de boel in de gaten te houden.

Uitnodiging voor een bakje koffie, wijkagent grappenmaker © Politie Rotterdam-Oost.

Of de burgemeester het bos nu voor een paar maanden gaat sluiten zoals dat gebruikelijk is met panden is nog niet bekend.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *