Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wietpolizei is weer druk geweest

okt 8, 2021
wietplanten buiten kweken

Bergen op Zoom, Putte – De politie heeft woensdag 6 oktober in drie woningen in Bergen op Zoom en Putte hennepwietkwekerijen aangetroffen en geruimd. De vermoedelijke eigenaren van de kwekerijen moeten zich bij de politie komen melden voor een verhoor.

Bovenverdieping

In een woning aan de Schaepmanstraat in Putte troffen agenten op de bovenverdieping twee kamers die ingericht waren als hennepwietkwekerij. Er zijn 100 hennepwietplantjes geruimd. Er waren indicaties dat er al eerder planten geoogst waren.

325 plantjes

Op de bovenste verdieping van een woning aan de Augustalaan in Bergen op Zoom waren meerdere kamers in gebruik als kweekruimtes. Hier stonden 325 niet aangeplante hennepwietplantjes. Ook hier is sprake van eerdere oogsten.

Kweektent

In de Van Oldenbarneveldstraat in Bergen op Zoom was een kamer op de bovenverdieping ingericht als kweekruimte, in een andere kamer stond een kweektent. In totaal zijn er 234 hennepwietplanten weggehaald. De woningcorporatie heeft per direct de huur opgezegd.

Bron: politie.nl en diezelfde politie roept dat het zinloos is om dit te doen, kijk maar eens op de website van de Politieacademie.