Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Zeeland weer jaren drugsvrij na invallen

aug 17, 2022
Politieauto

Dat wordt even zoeken als je drugs wilt in Zeeland. Misschien moet je het wel gaan smokkelen vanuit het aangrenzende Noord Brabant. Politieagenten hebben dinsdag 16 augustus bij drie woningen invallen gedaan. In de woningen werd onder andere drugs gevonden.

Eikenstraat

In twee woningen aan de Eikenstraat werd onderzoek gedaan. In de woning van een 29-jarige vrouw vond de politie ruim een halve kilo wiet. En in de woning van een 39-jarige man een kleine, lege hennepkwekerij en allerlei spullen bedoeld voor de hennepteelt. Deze zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De bewoner is aangehouden en bleek nog 60 dagen gevangenisstraf open te hebben staan.

Lange Kerkstraat

Ook aan de Lange Kerkstraat werd een inval gedaan. De politie had informatie dat daar drugs aanwezig zouden zijn. Dat bleek na onderzoek ook het geval te zijn. De politie nam ruim een kilo hennep in beslag en een kleine hoeveelheid harddrugs (vermoedelijk cocaïne). Ook werd er een zakje met pillen gevonden en namen de dienders meer dan 1000 euro aan contant geld in beslag. De 32-jarige bewoner zal op een later moment gehoord worden.