Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Zeven aanhoudingen in het kader van Belgisch onderzoek

DoorRedactie

feb 18, 2022 , , ,
Wernhout

Roosendaal/ Wernhout/ Bergen op Zoom/ Sint Willebrord – De recherche heeft woensdagochtend 16 februari op verschillende plekken invallen gedaan. Daarbij zijn 7 verdachten aangehouden. De aanhoudingen werden gedaan in opdracht van het Belgische Openbaar Ministerie in samenwerking met het Nederlandse Openbaar Ministerie.

Verschilende plaatsen

In Sint Willebrord werden twee woningen doorzocht. Een woning aan de Leeuwerikstraat en een aan de Roosendaalseweg. In Roosendaal werd een woning aan de Sint Josephstraat doorzocht, in Bergen op Zoom een garagebox en in Wernhout een vakantiewoning aan de Kleine Heistraat.

Sint Willebrord

In de Leeuwerikstraat werd de 51-jarige bewoner aangehouden. In de woning werden onder andere ruim 400 wietstekken, een kostbaar horloge, wiet-gerelateerde goederen en een paar duizend euro.

In een pand aan de Roosendaalseweg werd 30-jarige man en 24-jarige vrouw aangehouden. Er werden duizenden euro’s in beslag genomen, kostbare merkkleding en tassen, een handvuurwapen en munitie in beslag genomen. Ook vond de politie er wiet en hasj.

Roosendaal

In een bovenwoning aan de Sint Josephstraat werd een 48-jarige vrouw aangehouden. In het pand werd 30.000 euro, een partij illegale sterke drank en illegale sigaretten gevonden.

Bergen op Zoom

In een garagebox aan de Portugalstraat werden verschillende aan wiet gerelateerde goederen gevonden. Deze zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd.

Wernhout

In een vakantiehuisje werden drie mannen (19, 35 en 46 jaar oud) opgepakt.

België en Noord-Macedonië

De invallen maakten onderdeel uit van een groot onderzoek naar een Noord-Macedonische misdaadorganisatie die zich bezig houdt met wietteelt. Zowel in België als Noord-Macedonië werden invallen gedaan.

Bron en foto: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *