Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Terneuzense dealers opgepakt, stad zonder drugs

feb 21, 2022

Heel Terneuzen zit zonder drugs nadat de politie twee dealer heeft aangehouden. De criminaliteitscijfers dalen gigantisch en het aantal verslaafden reduceert tot nul de komende tijd. Denken we…

Terneuzen

Op woensdag 16 en donderdag 17 februari hield de politie in de gemeente Terneuzen twee mannen aan. In een woning werden diverse soorten drugs gevonden. De bewoner zit nog vast.

Verraders belden de politie

De politie ontving woensdag een belletje van een verrader een anonieme tip dat een man met speed in zijn auto onderweg was. Agenten zagen de auto woensdagavond rond 21.00 uur rijden. De auto en de 37-jarige bestuurder uit Sas van Gent werden op de Tramstraat in Hoek gecontroleerd. De politie vond een kleine hoeveelheid cocaïne en ketamine. Deze werden in beslag genomen. De man werd meegenomen naar een politiecel. Donderdagmorgen werd hij verhoord. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Huiszoeking

Daarmee was het politieonderzoek nog niet afgerond. Agenten hadden het vermoeden dat de drugs in een woning aan de Vondelstraat in Terneuzen was afgeleverd. Donderdagmiddag werden bij een huiszoeking diverse soorten drugs gevonden, onder andere bijna honderd gram speed, honderd gram hennep, tachtig XTC-pillen en bijna tachtig gram hasj.

Boksbeugel en taser

Ook werden een boksbeugel, een taser, munitie en ruim zevenhonderd euro in beslag genomen. Tevens wordt onderzoek gedaan naar drie scooters, die mogelijk zijn gestolen. De bewoner werd rond 16.00 uur op de Mr. F.J. Haarmanweg gearresteerd. Hij is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Hij wordt vrijdag verhoord.