Zuivere cocaïne niet verkrijgbaar in Nederland

Hoe hard je lokale scooterbezorger het ook roept dat het spul wat hij nu te pakken heeft the real deal is, bullshit. ‘eigenlijk voor eigen gebruik’ , ‘direct uit Colombia’, ‘dit mag ik eigenlijk niet verkopen’, allemaal onzin praatjes.

Trimbos onderzocht

De kans dat je in Nederland 100 procent pure cocaïne in je kabouterpost ontvangt is nul komma nul. Volgens het laatste onderzoek van Trimbos was de gemiddelde zuiverheid hier vorig jaar 68 procent. Vanzelfsprekend heeft dat allemaal alleen maar met het verdienmodel te maken van de personen tussen de Colombiaanse plantage en jij als eindgebruiker.

Prijs cocaïne

Eigenlijk is het een beetje een loterij, cocaïne kopen. De prijs is altijd 50 euro voor een gram, ongeacht of het wel echt een gram is en hoeveel supermix, cafeïne, mannitol, inositol, lidocaïne, benzocaïne of procaïne er doorheen is gesneden dat maakt niets uit. En tegenwoordig weten zelfs dealers niet hoe zuiver de aan hun geleverde cocaïne is. Er gaan verhalen dat de coke al in het land van productie versneden wordt om tegen betere prijzen te kunnen leveren. Maar een beetje versneden of een heleboel versneden: 50 euro blijft natuurlijk 50 euro.

Niet testen

Vrijwel niemand bedenkt om op de plek van levering van je grammetje om dit na te gaan wegen en te gaan testen op zuiverheid. Het zou een beetje raar staan ook in een club, of midden in de nacht aan de voordeur. En dealers weten dat, met de wetenschap dat ze altijd zullen zoeken naar de balans tussen cocaïne die een beetje werkt en maximale versnijding.

Zuiver lijntje

Met cocaïne in pure vorm zal je versteld doen staan. Direct nadat je een lijn hebt genomen word je alerter en voel je je krachtig en energiek. “Eerst komt de euforie, en vervolgens voel je je zelfverzekerd en gelukkig” Ook hebben gebruikers sterk de behoefte om te praten, te dansen, te seksen of iets anders te doen waarbij ze hun extra energie goed kunnen gebruiken. Het gevaar schuilt echter in de enorme boost die je lichaam krijgt door het zuivere spul. Krijg je meerdere snel opeenvolgende boosts dan bestaat het risico dat je hart het niet langer aankan.

Testen van cocaïne

Het blijft natuurlijk gissen wat voor spul je geleverd krijgt. Maar je kunt jezelf wel een klein beetje indekken door te kiezen voor een degelijke en betrouwbare test.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *