Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

40 kilo speed in Oosterhoutse woning

DoorRedactie

feb 13, 2020 , ,
Speed maken, hoe doe je dat

De politie van Oosterhout heeft in een huis aan de Freesiastraat veertig kilo speed gevonden. De drugs hebben een waarde van enkele tonnen. Er werden twee mannen aangehouden in de woning.

Wet Damocles

De opgepakte mannen zijn een 36-jarige inwoner van Oosterhout en een 40-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Burgemeester Buijs heeft het huis per direct gesloten, geheel zoals gebruikelijk zonder tussenkomst van enig rechter of kans op verweer.

Controle

Tijdens een controle op illegale bewoning troffen agenten en medewerkers van een woningcorporatie een groot aantal pakketten aan in een woning aan de Freesiastraat. In de pakketten zit vermoedelijk speed (amfetamine). Na weging op het politiebureau bleek het te gaan om ruim 40 kilo, met een waarde van enkele tonnen. De twee mannen die in huis waren, werden aangehouden.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *