Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Agenten gewond tijdens aanhouding bij drugsdeal

jul 20, 2021

Den Haag – Twee agenten van het Flexteam Den Haag West raakten op zaterdagavond 17 juli gewond bij de aanhouding van twee verdachten die betrokken waren bij een drugsdeal. De twee mannen een 20- jarige uit Den Haag en 25- jarige uit Alphen aan den Rijn zijn aangehouden. De twee agenten zijn met letsel vervoerd naar het ziekenhuis.

Overdracht verdovende middelen

Rond 21.45 uur werd er in de Utrechtsestraat in Scheveningen een overdracht gezien van verdovende middelen. Daarop werd besloten de bestuurder van een scooter aan te houden. Deze verdachte verzette zich hevig bij zijn aanhouding. Een tweede verdachte viel een agent van achteren aan die daardoor op de grond viel.

Pepperspray

Met gebruik van pepperspray werd de scooterrijder aangehouden. De tweede verdachte ging er rennend vandoor. Bij de achtervolging vorderde een agent een fiets van een maaltijdbezorger. De agent zag dat de verdachte op het Harstenhoekplein een dak opklom en wist hier de verdachte aan te houden. Hierbij verzette de man zich en raakte de tweede agent gewond aan zijn hand. De twee agenten zijn voor behandeling vervoerd naar het ziekenhuis.

Bij de verdachten werden verdovende middelen en een geldbedrag in beslag genomen. De verdachten zitten vast en worden gehoord.

Bron en foto: politie.nl