Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Coffeeshop Cobra in Tiel beschoten

Coffeeshop Cobra

In Tiel is vrijdagnacht een coffeeshop meerdere keren beschoten. Er vielen geen slachtoffers of gewonden, maar aanzienlijke materiële schade. De politie is op zoek naar getuigen.

Coffeeshop Cobra

Het gaat om coffeeshop Cobra aan de Tolhuisstraat in Tiel. In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 6 uur kreeg de politie de melding dat er geschoten zou zijn op de coffeeshop. De agenten die bij het pand aankwamen constateerden inderdaad meerdere kogel inslagen. Op het moment van de beschieting waren er geen mensen in het pand aanwezig.

Buurtonderzoek

De politie is direct een onderzoek gestart. Zo wordt er ondermeer sporen- en buurtonderzoek gedaan. Ook worden er camerabeelden bekeken. Op dit moment is er nog weinig bekend over de verdachte/verdachten. Ook over het motief of de achtergronden van de schietpartij is geen duidelijkheid.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *