Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Twentse drugslabs in woonwijken

DoorRedactie

jan 7, 2019 , ,

Het lijkt wel alsof Tubantia een beetje wil pochen met de drie drugslabs die vorig jaar zijn opgerold in Twente. De suggestieve kop boven een artikel luidt “Twentse drugslabs vooral in woonwijken”.

Drie drugslabs in een jaar

Het staat natuurlijk niet stoer om boven je artikel te zetten dat ALLE DRIE de drugslabs die vorig jaar werden ontdekt in woonwijken werden aangetroffen. Terwijl ze er in de provincie Noord Brabant welhaast drie per week aantreffen, daar moeten de stakkers in Twente het verbloemen dat het er in een heel jaar slechts drie waren.

Zuidelijke provincies

Alle gekheid op een stokje: andere provincies dan Brabant en Limburg blijken opmerkelijk genoeg gewoonweg niet in trek bij de producenten van synthetische drugs. We weten dat de uitval vanuit de Zuidelijke provincies naar het buitenland een stuk makkelijker is, maar is dat nu echt de enige reden? Of vertrouwen de producenten op de zwijgcultuur die er heerst en zijn ze in Twente wellicht wat loslippiger? Jullie mogen het zeggen.

Locaties

Mocht je toch interesse hebben in de locaties waar ze in Twente labs hebben gevonden, hier het artikel.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *