Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugs en wapens in woning in Wernhout

DoorRedactie

aug 12, 2021 , , ,
Wernhout

Wernhout – De politie heeft dinsdagochtend 10 augustus jl. tijdens een zoeking in een woning in de wijk Wernhoutsburg drugs en wapens aangetroffen. De bewoners, een 46-jarige man en een 44-jarige vrouw, zijn aangehouden.

Handel

De politie vermoedt dat de verdovende middelen bestemd waren voor de verkoop. De woning werd doorzocht vanwege meerdere soms anonieme meldingen van verdachte situaties bij de wijkagent over dit adres.

Drugs, wapens en contant geld

Tijdens de doorzoeking zijn diverse soft- en hard drugs aangetroffen, het gaat om cocaïne, pillen (MDMA), wiet, GHB en amfetamine. Ook zijn twee imitatievuurwapens, een stroomstootwapen en contant geld in beslag genomen. De man en de vrouw zijn aangehouden en ingesloten op het politiebureau voor verhoor. Ze zijn in verzekering gesteld.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *