Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Alles over GHB

€ 24,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Boek over GHB. GHB is een merkwaardige drug. Uitgaanders raken ervan in een comateuze toestand. Er doen wilde verhalen de ronde over seksueel misbruik nadat iemand ongemerkt de vloeistof in je drankje heeft gedaan.

Boek over GHB: tussen extase en narcose

GHB is een merkwaardige drug. Uitgaanders raken ervan in een comateuze toestand. Er doen wilde verhalen de ronde over seksueel misbruik nadat iemand ongemerkt de vloeistof in je drankje heeft gedaan. Toch gebruiken steeds meer jongeren dit narcosemiddel. En dat doen zij nota bene vaak als dansdrug. 
Worden de risico's door drugsvoorlichters en de media overdreven, of sluiten jongeren er hun ogen voor en geloven ze meer in de juichende verhalen over GHB op het internet? Wat maakt de roes zo prettig dat gebruikers de nadelen van het middel op de koop toenemen? 

In GHB: Tussen extase en narcose vertellen gebruikers hoe zij de GHB roes ervaren. Zij nemen geen blad voor hun mond als zij spreken over de aangename effecten, maar ook niet als het gaat over de risico's. Verpleegkundigen komen aan het woord over problemen en ongevallen. Dealers en politiemensen schetsen hun beeld van de markt. Dit boek geeft zowel gebruikers als preventiewerkers, politiemensen en beleidsmakers meer inzicht in de achtergronden, beleving en gevaren van de eerste drug mede dankzij internet furore. 

Dit onderzoek is uitgevoerd door het Criminologisch Instituut 'Bonger' van de Universiteit van Amsterdam en het Centrum voor Verslavingsonderzoek (CVO) te Utrecht. 

Een absolute aanrader voor iedereen die interesse heeft in deze drugs.

Samenvatting:
GHB is een merkwaardige drug. Uitgaanders raken ervan in een comateuze toestand. Er doen wilde verhalen de ronde over seksueel misbruik nadat iemand ongemerkt vloeistof in je drankje heeft gedaan. Toch gebruiken steeds meer jongeren dit narcosemiddel. En dat doen zijn natobene vaak als dansdrug. Worden de risoco's door drugsvoorlichters en de media overdreven, of sluiten jongeren er hun ogen voor en geloven ze meer in de juichende verhalen over GHB op internet? Wat maakt de roes zo prettig dat gebruikers de nadelen van het middel op de koop toenemen?

Uitgever Rozenberg
Schrijver(s) D. J. Korf, T. Nabben,F. Leenders, A. Benschop
Aantal pagina's 219
Kaft hard of slap Slappe kaft
Jaar eerste druk 2002
ISBN nummer 978 90 5170 622 7
levertijd direct
Staat in onze headshop

Klant beoordelingen

Berplichte kost Beoordeling door GT
Prijs
Waar voor je geld
Kwaliteit
Aan te bevelen
Het boek 'Alles over GHB' zou verplicht gelezen moeten worden door iedereen die het wel eens gebruikt of van plan is te gebruiken. (Geplaatst op 19-12-2012)

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...